Familia Geisse
Familia Geisse is eigendom van de Chileense landbouwingenieur en wijnmaker Mario Geisse. Hij kwam in 1976 naar Brazilië, aangenomen om Moët & Chandon do Brasil te leiden. In de beginjaren realiseerde hij zich dat de zuidelijke regio een groot potentieel had voor het verbouwen van druiven van hoge kwaliteit, vooral voor de productie van mousserende wijnen. Hierop weddend begon hij zijn zoektocht naar de ideale plek om het potentieel van de regio optimaal te benutten. 3 jaar later richtte hij de Geisse Winery op in het tot nu toe weinig onderzochte terroir van Pinto Bandeira. Bovendien heeft Mario Geisse wijngaarden in Chili, in de DO Paredones (Valle Colchagua), ten zuiden van Santiago om precies te zijn.
Naast mousserende wijnen in Brazilië maakt de familie Geisse dus zowel witte als rode stille wijnen in Chili. Mario Geisse maakt een heerlijke Sauvignon Blanc, de Costero. Voor de rode wijnen gebruikt hij veelal Bordeaux druiven, zoals Cabernet Sauvigon en Carmenere, maar heeft hij ook in zijn wijngaarden een plekje ingeruimd voor Pinot Noir.